O nama

Royal Tex je porodična firma sa sedištem u Novom Sadu koja duži niz godina uspešno posluje u oblastima  proizvodnje i veleprodaje reklamnih materijala i nudi usluge kompletnog brendiranja firmi.

Naša ekspertiza se ogleda u razumevanju potreba poslovnih ljudi, firmi i kompanija za kvalitetnim štampanim materijalom kao što su štampa na tekstilu (štampa na muškim majicama, štampa na ženskim majicama, štampa na dečijim majicama, štampa na duksevima…), kao i u kreiranju originalnog i raznovrsnog reklamnog materijala (štampa na šoljama, štampa na upaljačima, štampa na olovkama…).

Korišćenjem savremenih tehnika štampe doveli smo naše usluge i brzinu isporuke do perfekcije, te smo spremni da efikasno odgovorimo i na najzahtevnije potrebe naših klijenata. Brzina i kvalitet su ono što nas izdvaja, a zadovoljstvo klijenata i dobijeno poverenje ono što nas motiviše.

Mi osluškujemo vaše potrebe i obezbeđujemo vam kvalitetnu i dugotrajnu štampu na tekstilu i reklamnom materijalu najsavremenijim metodama štampe.